Görüş Bildir

Kent Ticaretini Artırmak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar'ı makamında ziyaret etti. Diyarbakır'ın bölgenin marka şehri olduğunu vurgulayan Başkan Atilla, "Kentte ticaret ve sanayinin gelişmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz." dedi.

Kent Ticaretini Artırmak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, kentteki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Atilla, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nı (DTSO) ziyaret etti. Başkan Atilla, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Atilla, Sayar, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle bir süre görüştü.

‘GİRİŞİMLERE KATKI SUNUYORUZ’

Diyarbakır'ın bölgenin marka şehri olduğunu vurgulayan Başkan Atilla, "Kentte ticaret ve sanayinin gelişmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Şehrimizi kalkınması için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Yatırımcıları Diyarbakır'da yatırım yapmaya davet ediyoruz. Kentimizin faydasına olacak her türlü girişime Büyükşehir Belediyesi olarak katkı sunuyoruz." dedi.

Sayar ise Başkan Atilla'nın kentte önemli hizmetleri hayata geçirdiğini belirterek, Atilla'ya teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Başkan Atilla'ya tablo hediye edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi