Görüş Bildir

Kırsal mahalleye parke döşeniyor!

Kayapınar İlçe Belediyesince, kırsal mahallelerde yürütülen kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

Kırsal mahalleye parke döşeniyor!

Kayapınar Belediyesince, kırsal mahallelerde ulaşım sıkıntısına son vermek amacıyla başlatılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarında sona gelindi.

PARKE TAŞI DÖŞEME

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, belediye hizmet sınırları içerisinde bulunan kırsal mahallelerdeki vatandaşların yaşam kalitelerini yükseltmenin öncelikli görevleri arasında olduğunu belirterek, yılsonuna kadar 320 bin metrekare alanda kilitli parke taşı yapımı ve ilçe merkezinde 56 bin metrekare kaldırım yapımı çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade etti. Belediye ekiplerinin sahada olduğunu anlatan Balcı, bütçe dolayısı ile eksik kalan alanların belirlendiğini ve bu yıl yapılamayan alanların, önümüzdeki yıl yatırım programına alınacağını dile getirdi. Balcı, yapılan çalışmalar nedeniyle vatandaşların günlük yaşamlarında zaman zaman sıkıntılar yaşayabildiğini de kaydederek, ilçe halkına gösterdikleri anlayıştan ötürü teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi