MHP'nin "askıda ekmek" projesi

MHP Diyarbakır İl Kadın Kolları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başlattığı "askıda ekmek" projesi kapsamında fırın ziyareti yaptı.

MHP'nin

MHP İl Kadın Kolları öncülüğünde toplanan bir grup, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin başlattığı "askıda akmek" projesinin uygulanması noktasında Sur ilçesinde bir fırında açıklama yaptı.

Arzu Avcıl, kadın koları adına yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahiplerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan kampanyaya tüm Diyarbakır halkını davet etti.

Ekmek alan her vatandaşın, ihtiyaç sahipleri için bir ekmek parası daha ödeyip bunu "askıda ekmek" olarak bırakmasını isteyen Avcıl, şunları söyledi:

"Parti olarak tüm illerde başlattığımız askıda ekmek projesi Diyarbakır'da tam hızıyla devam edecektir. Amacımız ihtiyaç sahibi olan insanlara katkı sağlayabilmektir. 'Bir Ekmek Kendimize Bir Ekmek Askıya' diyerek bütün herkesin bu projeye destek vermesini istiyoruz."

Grup, açıklamanın ardından Hazreti Süleyman Camisini ziyaret ederek Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya'nın ruhuna dua etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz