Görüş Bildir

Silvan'da KOSGEB girişimcilik sertifikaları dağıtıldı

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Diyarbakır KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğinde ilk kez yapılan girişimci eğitimi tamamlayan kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Silvan'da KOSGEB girişimcilik sertifikaları dağıtıldı

Diyarbakır KOSGEB İl Müdürlüğü, Silvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde yapılan girişimci eğitimini tamamlayan 59 kursiyere girişimcilik belgeleri düzenlenen törende Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, KOSGEB Müdürü Hasan Solmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Güzel tarafından verildi.

GİRİYİMÇİLİK SERTİFİKASI

KOSGEB İl Müdürü Solmaz, "Bugün burada kadınlar günü nedeniyle tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüyle işbirliği çerçevesinde 60 kişilik girişimcilik kursu sonunda 59 kursiyerimizin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamladığı için kursiyerlerimize katılım belgesini sunmak için burada bulunmaktayız. KOSGEB olarak bölgede çok ciddi istihdamlar oluşturmaktayız. Vermiş olduğumuz hibelerle birçok genç arkadaşımız bugün iş sahibi olarak işveren konumuna gelmiştir. Bu tür desteklerimiz her zaman devam edecektir. Bu sertifikayla yeni işyeri açmak isteyen genç arkadaşlarımıza 50 bin TL hibe desteği ile yeni iş olanaklarına sahip olacaklardır” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi