Standı fuarın gözdesi oldu!

İzmir Turizm Fuarında açılan Diyarbakır Standına fuarı ziyaret edenler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Fuarın son iki gününde birçok yerli ve yabancı ziyaretçi tarafından ziyaret edilen stantta Diyarbakır`a özgü yöresel tatlar ve Diyarbakır`ı tanıtan materyallerin sunumu yapıldı.

Standı fuarın gözdesi oldu!

Diyarbakır’a Çok Büyük İlgi Gösterildi

 

Son dönemde turizm alanında yapılan yatırımlar ve tanıtım çalışmalarıyla gerek turizm profesyonelleri gerekse Diyarbakır’ı gezip görmek isteyenlerin sayısında önemli bir artış olduğuna değinen Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak "İlimiz adına son iki yılda katılım sağladığımız fuarlarda Diyarbakır`a karşı büyük bir ilginin olduğunu gözlemlemekteyiz. Fuarlarda bizim standı gören turizmciler ve halkımız standımıza gelerek Diyarbakır`ı bu gibi fuarlarda görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirmekteler. Diyarbakır olarak bu yıl yine önemli hazırlıklarla katılım sağladığımız İzmir Turizm fuarında bu ilgiyi yakından gördük\" dedi.

EMİTT Turizm Fuarında Diyarbakır

Diyarbakır`ın tanıtımı adına Valilik tarafından bir tanıtım stratejisi ışığında farklı tanıtım etkinlikleri olduğunu dile getiren Vali Mustafa Toprak Aralık ayında Ankara`da düzenlenecek Kültür Turizmi Zirvesi ve İstanbul`da Ocak ayında düzenlenecek Dünya`nın en büyük 5. Turizm Fuarı olan EMİTT Turizm Fuarına Diyarbakır`ın çok özverili şekilde yürütülecek çalışmalarla yer alacağını bildirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz