Görüş Bildir

15 temmuz kahramanları Başbakanlık köşkünde!

Başbakan Binali Yıldırım, darbe girişimine kahramanca dur diyip ülkesini koruyan vatandaşları Çankaya Köşkü’nde kabul etti.

15 temmuz kahramanları Başbakanlık köşkünde!

Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ'nün darbe girişiminde, canları pahasına sokaklara çıkan ve darbeye karşı gelen vatandaşları kabul etti.

Yıldırım, Malatya'da darbecilerin bıraktığı tankı kullanan Mustafa Özbey, Atatürk Havalimanı'nda bir tankın önüne yatan Metin Doğan, darbe girişimine karşı kamyonla Taksim'e çıkan Şerife Boz, eşi Şenol Boz ve komşusu Gülseher Yüksel ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi.

Türk milletinin darbe girişimi gecesi destan yazdığını, o gece her bir vatandaşın birer kahraman olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Direnişin simgesi haline gelmiş kahramanlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Sizler adınızı tarihe altın harflerle yazdırdınız. Her biriniz Anadolu kadınının ruhunu, Anadolu insanımızın asilliğini ölümsüz hale getirdiniz" diye konuştu.

Vatandaşlar da ülkenin bir daha böyle acılar yaşamaması temennisinde bulunup, vatan ve bayrak için her zaman teyakkuzda olacaklarını dile getirdiler.

(NTV)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi