Görüş Bildir

İdlib'de elde ettiğimiz başarıdan dolayı tüm dünya bizi kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İdlib'de elde ettiğimiz insani ve stratejik başarıdan dolayı tüm dünya bizi kutladı. Anamuhalefet bu konuda bir söz edebildi mi? Etmez." dedi.

İdlib'de elde ettiğimiz başarıdan dolayı tüm dünya bizi kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı'ndaki Toplu Açılış Töreni'nde konuşuyor.

Erdoğan, "İdlib'de elde ettiğimiz insani ve stratejik başarıdan dolayı tüm dünya bizi kutladı. Anamuhalefet bu konuda bir söz edebildi mi? Etmez. Son 17 yıldır ülkemizdeki anamuhalefet partisinin en büyük başarısı, 'Her evden bir oy' diyerek bölücü örgütün güdümündeki partiyi Meclise sokmak." ifadelerini kullandı.

Belediye başkanlığı adaylık sürecine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Eğer teröre bulaşmış olanlardan kalkıp da belediye başkan adayı yapanlar çıkacak olursa bilsinler ki şu anda kayyum atanan yerlerdeki ilkemiz neyse, aynı ilkeyi Türk hukuk sisteminde işleteceğiz." dedi.

"CHP'nin İş Bankasındaki hissesi hazineye devredilecek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan  CHP'nin İş Bankasındaki hissesine ilişkin, "İnşallah Meclisten bunu çıkaracağız ve bu hissenin Türkiye Cumhuriyeti hazinesine devrini sağlayacağız." açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davalarına da değinen Erdoğan, "Merak ediyorum, hani Kılıçdaroğlu'na davalar açtım ya, kazandığım davalarda acaba ödenen paraları Kılıçdaroğlu kendi cebinden mi ödedi yoksa CHP'nin kasasından mı ödüyor? Bunu da merak ediyorum ve açıklamaya davet ediyorum." dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi