İlçe temizliğine kollar sıvandı

Bismil Belediye Başkanı, görevli personel ile vatandaşlarlı "mezarlıkları" temizlemek için yolları sıvayarak, birlikte çalıştılar.

İlçe temizliğine kollar sıvandı

Bismil Belediye Eş Başkanları Gülşen Özer ve Orhan Ayaz, Belediye personelleri ile birlikte mezarlıkları temizledi Belediye Personeli ve vatandaşlarla birlikte mezarlığa giden Eş Başkanı Özer ve Ayaz, eline aldığı süpürge ve kürekle Fatih mahalle mezarlığında temizlik yaptı. Mezarlıkları temizleyen Eş Başkanları ve beraberindekiler vefat edenlere fatiha okumayı da ihmal etmedi.

Eş Başkanı Ayaz “Tüm mücadelemiz halkımızın huzuru içindir”

Tüm mücadelemiz halkımızın refah ve huzuru için olduğu belirten Eş Başkanı Ayaz, “Seçimden önce de söylemiştik, Tüm işlerimizi halkımız ve çalışanlarımız ile birlikte yapacağız. Bugün personellerimiz ve halkımızla birlikte mezarlıklarımızı ziyaret ettik. Allah ölülerimize rahmet etsin, onları cennetine koysun. Mezarlıklarımızı, Belediye personelleri, Mahalle muhtarı ve annelerimiz ile birlikte temizlemeye geldik. Hep birlikte hem mezarlıklarımız temizliyoruz, hem de cadde, park ve sokaklarımız temizleyeceğiz. Seçimden önce de söylemiştik, şimdi de söylüyoruz. Halkımızla birlikte hareket edeceğiz. Tüm çalışma ve mücadelemiz halkımızın refah ve huzuru için olacaktır. Tekrar dan Allah ölülerimize rahmet etsin. Ölülerimiz için bir fatiha okuyalım” dedi.

Bir insan geçmiş ve geleciğe sahip çıkmasa, tarihini bilmese kendine de sahip çıkamaz diyen Eş Başkanı Ayaz” Halkımızın bize verdiği desteklerinden dolayı onları saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Eş Başkanı Özer “ Mezarlıkların bakımına daha çok önem vereceğiz”

Mezarlıkların bakımı, onarımı ve temizliği için ekiplerin oluşturulduğunu ifade eden Eş Başkanı Özer ise, Bugün Belediye çalışanlarımız ve halkımızla birlikte kabristanlarımızı temizliyoruz. Aslında Bayramdan önce ekibimiz temizlik çalışmalarına başlamışlardı ama bitiremedikleri için Bayramdan sonraya kaldı. Mezarlıkların temizlenmesi hem ziyaretçiler tarafından kolay oluyor hem de temiz bir görünüm kazanılıyor. Hem de vefat eden ailelerine vefa borcunu ödenmiş oluyoruz. Bu yüzden kabristan temizliğine Belediye olarak daha çok önem vereceğiz. Gerekli her türlü bakımı hem halkımız için hem de ölüye olan saygımızdan dolayı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz