Görüş Bildir

İYİ Parti'de 'revizyon' talimatı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın 81 il başkanlığına 'Teşkilat revizyon çalışmaları' konulu bir yazı gönderdi.

İYİ Parti'de 'revizyon' talimatı

24 Haziran seçimleri ardından kameralar karşısına çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı açıklamasında "partimin başındayım" demişti. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, bu açıklamanın ardından parti teşkilatlarına bir yazı gönderdi.

İYİ Parti'nin Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından 81 il başkanlığına gönderilen, "Teşkilat revizyon çalışmaları" konulu yazıda, gelen raporların hızla değerlendirilmeye alınacağı belirtildi. 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti'nin her şeye rağmen başarılı olduğu ifade edilen yazıda, "Teşkilatlarımızda gerekli revizyon ve güçlendirme adımları cesaretle atılacaktır" diye belirtildi.

Parti teşkilatlarına gönderilen yazıda, önemli bir dönemden geçildiği vurgulanarak, "Hal böyle iken İYİ Parti Genel Merkezinin bilgisi, talebi ve onayının dışında, il ve ilçe teşkilatlarımızın kendi inisiyatifleriyle istifa, görevden alma veya ihraç gibi bir tasarrufta bulunmaları bu aşamada partimize büyük zarar verecektir. Bu tür tasarruflara kesinlikle tevessül edilmemelidir" ifadelerine yer verildi.

İYİ PARTİ TEŞKİLATLARINA UYARI

İYİ Parti teşkilatlarına gönderilen yazıda şunlar yer aldı:

"24 Haziran seçimlerinin resmi olmayan kesin sonuçları alınmış, buna göre İYİ Parti ilk kez katıldığı bir yarıştan her şeye rağmen başarıyla çıkmıştır. İYİ Parti, elde ettiği sonucu en ücra yurt köşesindeki köyden, Genel Merkeze kadar uzanan bir yelpazede tüm yönleriyle ele alıp değerlendirme sürecini başlatmıştır.

Bu çerçevede 81 ilimizden gelen raporlar hızla değerlendirmeye alınacak, teşkilatlarımızda gerekli revizyon ve güçlendirme adımları cesaretle atılacaktır.

İYİ Parti olarak Genel Merkezimizden, en sade üyesine ve gönüllüsüne kadar dikkatli, özenli ve sorumlu hareket etmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz.

Hal böyle iken İYİ Parti Genel Merkezinin bilgisi, talebi ve onayının dışında, il ve ilçe teşkilatlarımızın kendi inisiyatifleriyle istifa, görevden alma veya ihraç gibi bir tasarrufta bulunmaları bu aşamada partimize büyük zarar verecektir. Bu tür tasarruflara kesinlikle tevessül edilmemelidir.

İlinizde yukarıda belirtilen hususlarla ilgili gelişmelerin yakından takip edilmesi ve bu talimatın tüm ilçe teşkilatlarımıza ivedi olarak ulaştırılması hususunda; gereğini önemli rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Selam ve saygılarımla.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi