Görüş Bildir

Şehit korucunun eşi doğum yaptı

Aktay, PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen güvenlik korucusu Adil Kamel'in Siirt Devlet Hastanesinde doğum yapan eşini ziyaret etti.

Şehit korucunun eşi doğum yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yasin Aktay, PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen güvenlik korucusu Adil Kamel'in Siirt Devlet Hastanesinde doğum yapan eşine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Aktay, 22 Eylül 2016'da Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Akmeşe köyü kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan güvenlik korucusu Kamel'in Siirt Devlet Hastanesinde doğum yapan eşi Kadriye Kamel'i ziyaret etti.

Kamel'in sağlık durumu hakkında Başhekim Muzaffer Aslan'dan bilgi alan Aktay, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını söyledi.

ŞEHİT KORUCUNUN AİLESİ

Şehitler sayesinde bu vatanı vatan olarak bildiklerini ifade eden Aktay, şu değerlendirmede bulundu:

"Gönül arzu eder ki hiçbir insanı kaybetmeden de bu vatanı idrak edelim. Ancak bu işin tabiatında bu var. Bu memleketin her ferdi 15 Temmuz'da bu memleket için canını vermeye hazır olduğunu göstermiş bir toplumdur. Aslında potansiyel olarak bu memleketin her ferdinde şehit, gazi olma istidadı var. Bu vatanı vatan olarak bilme istidadı var. Vatanımız sağ olsun."

Şehit eşi Kadriye Kamel de "Eşimin vatan uğruna şehit olduğundan dolayı memnunum. Şehidimin ismini çocuğumla yaşatacağım. İstiyorum ki çocuğum da babasının görevini yapsın. Babası güzel bir kahramandı, devlete hizmeti çoktu, inşallah bir an önce büyür ve babasının yolunda ilerler." ifadelerini kullandı.

Ziyarette Aktay, şehidin doğan erkek çocuğuna çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi