Ak Partili Belediye Meclis üyesine saldırı zanlıları adliyede

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nin Ak Parti Belediye Meclisi üyesi 34 yaşındaki Hasan Şencan'ılevye ile tartaklayıp, bacaklarından bıçakla yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 31 yaşındaki E.S. ve 24 yaşındaki M.D. adliyeye sevk edildi. İki şüphelinin polisteki sorgularında suçlarını kabul ederken, savunmalarını adliyede avukatları eşliğinde yapacaklarını söyledikleri öğrenildi.

Ak Partili Belediye Meclis üyesine saldırı zanlıları adliyede

Dün saat 23.00 sıralarında Armutalan Mahallesi Yeni Datça Yolu'ndaki bir işyerinin önünde Marmaris Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Hasan Şencan'ın önüne kestikleri ileri sürülen E.K. ve M.D., iddiaya göre, başına levye ile vurup, bacaklarından bıçakla yaralayıp kaçtı. Şencan, ambulansla Özel Ahu Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Şencan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis olayın ardından iki şüpheliyi Marmaris- Muğla Karayolu'nun 25'inci kilometresindeki Gökova Dört Yol Kavşağı'nda yakaladı. Şüpheliler, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinde suçlarını itiraf edip, "Dövdük. Gerekli savunmamızı avukatımız eşliğinde mahkemede yapacağız" dedi.

Polisteki işlemlerinin ardından E.S. ve M.D. adliyeye sevk edildi. Konuyla ilgili olarak daha sonra valilik kanalıyla biri açıklama yapılacağı bildirildi.

Kaynak: DHA