Görüş Bildir

AK Parti’li kadınlardan polise moral ziyareti

AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları, Polisimin Yanındayım Kampanyası'na destek verdi.

AK Parti’li kadınlardan polise moral ziyareti

AK Parti Diyarbakır Kadın Kolları üyeleri, Polisimin Yanındayım Kampanyası'na destek vererek, Diyarbakır'daki polis noktalarını ziyaret etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Evsen, yaptığı açıklamada, İstanbul'daki hain terör saldırısında şehit olan polisler için başsağlığında bulunmak ve görev başındaki polislere moral vermek için ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

İstanbul'da düzenlenen terör saldırısından sonra millet olarak tek yürek halinde tepki verildiğini dile getiren Evsen, "Ülkemizin dört bir yanında teröre lanet yağdı. Karanlık odaklar ülkemizdeki birlik ve beraberliğimizden rahatsız oluyor. Milletimizi ve vatanımızı hiçbir zaman bölemeyecekler." dedi.

POLİSİMİN YANINDAYIM

Evsen, bu milletin 15 Temmuz'da vatanına sahip çıkmak için canını feda ettiğine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Türkiye, 15 Temmuz'da bütün dünyaya bir mesaj vermiştir. Bu mesajı kırmak için her yolu deniyorlar. Çok şükür başımızda çok cesur ve kararlı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Onun kıymetini bilmemiz lazım. Böyle bir liderimiz olmasaydı, ülkemiz belki Suriye'ye dönmüştü. Karanlık ve şer odaklarının istedikleri şey de ülkemizi Suriye'ye çevirmek ve buradan bütün Ortadoğu’yu yönetmektir."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi