Akar: Güç millette denetimin mecliste olacak

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar,16 Nisandan sonra Gücün millette denetimin mecliste olacağını belirtti.

Akar: Güç millette denetimin mecliste olacak

İl başkanlığında yapılan istişare toplantısına Milletvekili Galip Ensarioğlu, İl başkanı Akar ile il Başkan Yardımcısı Mustafa Kaçmaz ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

AK PARTİDE İSTİŞARE

Akar, hızlı icraatlar ve etkili bir hükümet için evet denmesi gerektiğini vatandaşlara belirtiklerini ve istikrarın da devam edeceğini söyledi. Diyarbakır bundan önceki seçimlerde olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye desteğini arttırarak

devam edeceğini aktaran Akar, "Bu Referandum, milli irade ile vesayet rejiminin oylanacağı seçimdir. Halkımız Demokrasisine sahip çıkacaktır.Milletimizin referandumla ilgili beklentisi çok büyük. AK Parti hükümetleri 15 yılda söylemlerle değil, eylemlerle Türkiye'yi bu noktaya taşıdı. Türkiye'nin daha ileriye, daha güçlü ilerlemesi için 'evet' dememiz gerekiyor. Diyarbakır için, Yarınlarımız için, çocuklarımızın geleceği için 'evet' dememiz gerekiyor" dedi.

 Ensarioğlu ise halk oylamasına Diyarbakır’ın kendisine yakışır şekilde en yüksek oranda destek vereceği kanaatinde olduğunu belirterek, anayasa değişikliğinin ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin neden Türkiye için gerekli olduğunu anlatacaklarını anayasa değişikliği olmazsa olmazımız” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz