Görüş Bildir

Akar sıcak bölgede!

Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları, sınır bölgesindeki temaslarını sürdürüyor. Önceki Kilis'te dün de Mardin ve Şanlıurfa bölgesinde, incelemelerde bulundu.

Akar sıcak bölgede!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki kuvvet komutanları, sıcak bölge temaslarını sürdürüyor. Önceki Kılis'te Fırat Kalkanı harekatı'nın merkezinde incelemelerde bulunan Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları dün de  Şanlıurfa ve Mardin bölgesinde incemelerde bulundu.

İlk olarak Mardin'de temaslarda bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’a,  eşlik eden Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal'ı Mardin Valiliği girişinde Vali Mustafa Yaman karşıladı.

OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ziyaret sırasında ilk olarak valilik şeref defterini imzalayan Orgenaral Akar, daha sonra Vali Mustafa Yaman ile makamında basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi. Vali Yaman ile yaklaşık bir saat görüştükten sonra Orgeneral Akar’ın sınır birliklerini yerinde denetlemek üzere Nusaybin ilçesi'ne geçtiği bildirildi.

20'NCİ ZIRHLI TUGAYI DA DENETLEDİ

Akar, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla birlikte Şanlıurfa'da konuşlu 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nı ziyaret etti. Orgeneral Akar ve komutanlar, helikopterle indiği Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Kışlası'nda Vali Güngör Azim Tuna ve 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali tarafından karşılandı. Burada şeref defterini imzalayan Orgeneral Akar, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi