Akar sur esnafıyla

Hendek ve barikat terörünün büyük tahribat yarattığı Sur ilçesinde hükümetin iyileşkirmeye yönelik projeleri hayat bulmaya başlarken, Ak Parti İl Başkanı Akar haftasonu, esnaf ziyaretiyle geçirdi. Sorunları dinlerken, talepleri de not etti.

Akar sur esnafıyla

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar hendek ve bariket terönün kısm-i olarak veraneye çevirdiği Sur esnafıyla haftasonu bir kez daha biraraya gelerek, görüştü. Ziyaret edip, sorun ve taleplerini not aldı.

İl Başkanı Muhammed Dara Akar beraberinde Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk, yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile Vakıflar İş Hanı esnafını ziyaret edip görüştü.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Burada bir toplantı şeklinde esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek not alan İl Başkanı Akar, kendilerine iletilen sorun ve talepleri yetkili mercilere ileteceklerini müjdeledi.

Özellikle terör olayları sonrasında yaşanan tahribatın giderilmesi yönünde hükümet büyük uğraşlar verdiğini söyleyen Akar, hükümet olarak esnafın ve halkın sorunlarının çözülmesi konusunda ciddi anlamda gayret gösterdiklerini söyledi. Akar şöyle dedi "Esnaf ziyaretlerimize devam edeceğiz. Her gün sahadayız. Teşkilat olarak her zaman Diyarbakır halkının hizmetindeyiz."

Kaynak: Diyarbakır Söz