Görüş Bildir

Aksoy kanaat önderleriyle!

İl Valisi Aksoy, bir süre önce görüştüğü ve kamuoyuna kanaat önderleri olarak yansıtılan isimlerle bir kez daha bir araya geldi. Aksoy, öğle yemeğinde buluştuğu isimlerle yaptığı sohbette aldığı notları, ilgili makamlara ileteceği bildirildi.

Aksoy kanaat önderleriyle!

Bir süre önce Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'un bir araya geldiği ve basına "Kanaat Önderleri" diye açıklanan isimlerle, dün bir kez daha DSİ Bölge Müdürlüğü'nün misafirhanesinde bir araya gelerek, görüştü. Valilikten yapılan açıklamaya göre yemekte konuşan Aksoy, kanaat önderleriyle yapacağı sohbet sırasında not aldığı konuları ilgili yerlere aktaracak.

YEMEKTE BULUŞTU

Vali Hüseyin Aksoy, Devlet Su İşleri (DSİ) Misrafirhanesi'nde merkez ve bağlı ilçelerde yaşayan bazı isimlerle öğlen yemeğinde bir araya geldi. Konuyla ilgili valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Valimiz sayın Hüseyin Aksoy, ilimiz kanaat önderleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. DSİ Misafirhanesi Salonunda düzenlenen yemekli toplantıya Vali Aksoy'un yanı sıra ilimiz merkez ve dış ilçelerinde bulunan, kanaat önderleri katıldı" denildi.

ALINAN NOTLAR

Yemek öncesi konuşan Vali Aksoy, yemeğe katılan kanaat önderlerine teşekkür ederek, "Davetimize icabet ederek geldiğinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz. Diyarbakır'ın her ilçesinden kanaat önderi olarak burada bulunan ve Diyarbakır’da çeşitli faaliyetlerde her zaman önemli görevler üstlenen sizlerle bir araya gelebilmek için her zaman çaba sarf ediyoruz. Bu davetimize icabet ederek geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün burada sohbet edeceğiz, beraber yemek yiyeceğiz, sizlerin bizlere aktaracağı hususları not edeceğiz ve bizler de almış olduğumuz bu notlarımızı ilgili yerlere aktaracağız. Ben tekrar davetimize icabet ederek katıldığınız için hepinize hoş geldiniz diyorum, teşekkür ediyorum" dediği aktarıldı.

İLİGİLİ YETKİLİLERE

Yemeğin ardından yapılan toplantıda, kanaat önderleri bulundukları bölgenin sorunlarını dile getirerek, beklentilerini Vali Aksoy'a iletti. Talepleri tek tek dinleyerek not eden Vali Aksoy, gerekli çalışmaların imkanlar ölçüsünde en kısa zamanda yapılacağını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi