Görüş Bildir

Altaç'tan terör olayları açıklaması

Anadolu Aslanları (ASKON) Diyarbakır Şubesi Başkanı Aydın Altaç, son zamanlarda yaşanan terör olayları ile ilgili yaptığı açıklamada, terör olayları ile toplumsal huzur ve barışın bir kez daha hedef alındığını söyledi.

Altaç'tan terör olayları açıklaması

Terör olayları ile Türkiye’nin şiddet sarmalığıyla Ortadoğu kaos bölgesine çekilmek istendiğini belirten Altaç, bunların karşısında Lazı, Türkü, Kürdüyle 80 milyon insanın bir olması gerektiğini dile getirdi. Altaç, "Terör olayları ile toplumsal huzur ve barışın bir kez daha hedef alınmıştır. Terör olaylarının karşısında Lazı, Çerkezi, Kürdü ve Türkü ile 80 milyonun bir olup teröre diz çökmeyeceğini ifade etmelidir.

TOPLUMSAL HUZUR

Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırılar karşısında milletimizin gösterdiği dayanışma ve kararlılık, teröre karşı vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır. Bu terör olaylarını gerçekleştirenlerin, adı ne olursa olsun bilsinler ki bu milletin kardeşliğini, birliğini beraberliğini bozamayacaklar, tam aksine gittikçe birbirimize daha sıkı sarıldığımızı göreceklerdir. Hiçbir talep, hiçbir mazeret, terörizme meşruiyet kazandıramaz.Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz. En büyük temennimiz bu barışın, huzurun hakim olmasıdır. Bu insanlık dışı, terör saldırılarında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan yakınları ve sevenlerine sabır diliyorum’’ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi