Başsavcılar ziyaret turunda

Tunceli ve Elazığ Cumhuriyet Başsavcıları, Diyarbakır Başsavcısı Kalil Erkut Güre'nın koordinasyonunda, Diyarbakır'da bir dizi temasta bulundu. Heyet, İl valisi Aksoy'u ziyaret etti.

Başsavcılar ziyaret turunda

Önceki gün bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Tunceli ve Elazığ Cumhuriyet Başsavcı ile Adalet komisyonu Başkanları, Diyarbakır Cumhuriyet Başbavcısı Kamil Erkut Güre koordinasyonunda, ziyaretler gerçekleştirdi.

VALİ AKSOY'A ZİYARET

İlk temasları İl Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etmek olan Başsavcılar heyetinde, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Güre'nın yansıra, Tunceli Başsavcısı Behçet İşlek, Elazığ Başsavcısı Habip Korkmaz, Diyarbakır Adalet Komisyon Başkanı Eyüp Mergen, Elazığ Adalet Komisyon Başkanı Bahtiyar Çolak, Diyarbakır Başsavcı Vekili Kurtca Eker ve Elazığ Başsavcı Vekili Sinan İnal yer aldı.

HEYETİN TEMASLARI

Başsavcı heyeti kendilerini kabulünden dolayı Vali Aksoy’a teşekkür ederek faaliyetleri konusunda bilgi verdi. Vali Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret Vali Aksoy’un heyet ile toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi. Heyet daha sonra İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanvekilliğine tananan Cumali Atilla'yı ziyaret etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz