Bakan Fakıbaba: "FETÖ'cülerin Allah ile kitap ile ilgisi yok"

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 15 Temmuz şehitlerinden Ali Anar'ın oğlunun sünnet düğününe katıldı. Fakıbaba, "FETÖ'cülerin ne Allah ile ne de kitap ile hiçbir ilgileri yok. Bunlar sadece kullanılan maşa, 17-25 Aralık'ta da gördük, 15 Temmuz'da da gördük" dedi.

Bakan Fakıbaba:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 15 Temmuz şehitlerinden Ali Anar'ın oğlu Muhammed'in sünnet düğününe katıldı. Kahramankazan'da düzenlenen düğüne çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan sünnet düğününde semazen ekibi de bir gösteri yaptı. Ardından bir konuşma yapan Bakan Fakıbaba, konuşmasının başında Fatiha Suresi'ni okudu.

FETÖCÜLARA BÜYÜK TEPKİ

Tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Fakıbaba, 15 Temmuz hain darbe girişimine de değindi. O gün memleketine gitmek üzere uçağa binecekken darbe girişimini haber alarak TBMM'ye gittiğini anlatan Fakıbaba, "FETÖ'cülerin ne Allah ile ne de kitap ile hiçbir ilgileri yok. Bunlar sadece kullanılan maşa, 17-25 Aralık'ta da gördük, 15 Temmuz'da da gördük" dedi.

Fakıbaba, "Şehitlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır, gazilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlar bu bayrağı, vatanı ve milleti kurtaranlardır. Muhammed'in üçüncü dedesi olduğum için duyduğum mutluluğu tarif edemem" diye konuştu.

Fakıbaba, sünnet düğününün ardından Kahramankazan'da mezarlık ziyareti gerçekleştirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz