Görüş Bildir

Borsa İstanbul tutuklanan ve gözaltına alınan personel listesi Son Dakika Operasyon

Borsa İstanbul'da son dakika FETO perasyonu. 15 Temmuz darbe gecesi sonrasında ilan edle OHAl kapsamında ülke geneli operasyonlar devam etmekte iken, yurdun türlü türlü yerlerine sızmış feto militanlarının da tutuklama ve gözaltı süreçleri devam etmekte. FETO kapsamında sabah saatlerinde Borsa İstanbul çalışanlarına da son dakika olarak belirtilen operasyon düzenlendi.

Borsa İstanbul tutuklanan ve gözaltına alınan personel listesi Son Dakika Operasyon

Borsa İstanbul'da son dakika FETO perasyonu. 15 Temmuz darbe gecesi sonrasında ilan edle OHAl kapsamında ülke geneli operasyonlar devam etmekte iken, yurdun türlü türlü yerlerine szmış feto militanlarının da tutuklama ve gözaltı süreçleri devam etmekte. FETO kapsamında sabah saatlerinde Borsa İstanbul çalışanlarına da son dakika olarak belirtilen operasyon düzenelendi. 6 il de eş zamanlı olarak düzenlenne Borsa İstanbul operasyonlarında hakkında soruşturma açılan 102 kişiden 62'si sorgulanmak üzere merkeze götürüldü. Şimdi merak edilen konu ise operasyonlarda Borsa İstanbul gözaltına alınan listesi merak edilmekte.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle işten çıkartılan Borsa İstanbul çalışanı 102 kişiye yönelik İstanbul merkezli 6 ilde sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Polis ekipleri, İstanbul'da 104 olmak üzere Giresun'da 2, Balıkesir, Kayseri, Bursa ve Ankara'da bulunan toplam 110 adrese baskın yaptı. Operasyon kapsamında 62 kişi gözaltına alınırken 40 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Gözaltına alınan 62 şüpheli sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.Gözaltına alınan şüphelilerin işten çıkartılmadan önce Borsa İstanbul'da müdür, müdür yardımcısı, uzman gibi konumlarda çalıştıkları öğrenildi. Bazı şüphelilerin ise örgütün şifreli mesajlaşma programı Bylock kullanıcısı oldukları ileri sürüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir