Bozan yönetimde istihdam anlayışı!

Saadet Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fesih Bozan, istihdama ve üretime odaklı bir yönetim anlayışı benimsediklerini söyledi.

Bozan yönetimde istihdam anlayışı!

Merkez Kayapınar ilçesinde bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bozan, Diyarbakır'da zihniyet değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Sadece çöp toplayan ya da kaldırım yapan bir belediyecilik anlayışından ziyade hem hizmet hem de istihdama yönelik çalışmalar yapacaklarını dile getiren Bozan, "İş adamlarının bölgemize yatırım yapabilmesi için onlara öncelik ve rehberlik yapacak, her türlü kolaylığı gösterecek olan bir anlayışı getireceğiz." dedi.

İSTİHDAM VE ÜRETİM

"İstihdama ve üretime odaklı bir yönetim anlayışı benimsiyoruz." diyen Bozan, şunları kaydetti:

"Her şeyden önce dürüst başkan, dürüst yönetime ihtiyaç var. Peygamber ve sahabeler diyarı Diyarbakır'ın 'mağdur, mazlum ve cefakar' halkının layık olduğu hizmeti alabilmesi için gerçek anlamda bir zihniyet değişikliğine ihtiyaç olduğunu söylüyoruz. Bölgemizde yetişen bütün mamullerin son ürün olarak tüketicinin eline ulaşması konusunda her türlü yatırımın yapılması için gereken destek ve teşviki vereceğiz."

Toplantıya, Saadet Partisi'nin ilçe belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz