Görüş Bildir

"Bu acının tarifi yok"

Teröre kurban giden 4 aylık Muhammed Can Eringin'in babası Eringin "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu acının tarifi yok. Bu acıyı bize yaşatanların Allah belasını versin"

Diyarbakır'da PKK'lıların bomba yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 4 aylık Muhammed Can Eringin'in babası Hasan Eringin, "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu acının tarifi yok. Bu acıyı bize yaşatanların Allah belasını versin." dedi.

Merkez Bağlar ilçesinde 4 Kasım'da 3 ton bomba yüklü minibüsle düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşam mücadelesini kaybeden 4 aylık Eringin'in babası Hasan Eringin, yaptığı açıklamada, terör saldırısını yapanların insanlık ve Müslümanlıkla hiçbir alakalarının olmadığını söyledi.

ALLAH BELASINI VERSİN

Yoğun bakım servisinde yatan bebeklerini görmek için her gün hastaneye gittiklerini anımsatan Eringin, "Bebeğimizi kaybettik. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu acının tarifi yok. Bu acıyı bize yaşatanların Allah belasını versin. Bu yapanlar insan değil." dedi.

Muhammed Can'ın doğmasına aile olarak çok sevindiklerini aktaran Eringin, 3 kızının sürekli kardeşlerini sorduğunu, bebeklerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını bildirdi.

Merkez Bağlar ilçesindeki Aydın Arslan Bulvarı'nda 4 Kasım'da PKK'lı teröristlerin 3 ton bomba yüklü minibüsle Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına yakın bir noktada gerçekleştirdiği saldırıda, 2 polis memuru şehit olmuş, 12 kişi yaşamını yitirmiş, 100'e yakın kişinin yaralandığı saldırıya annesinin emzirdiği sırada maruz kalan 4 aylık Eringin ağır yaralanmıştı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi