Bu ne yaman çelişki CHP!

Ziya Pir ve Sırrı Sakık, Demirtaş'ın serbest bırakılması için çağrı yapan CHP'li vekillere tepki gösterdi.

Bu ne yaman çelişki CHP!

HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir ve İçişleri Bakanlığı'nın görevden aldığı Ağrı Belediye Eşbaşkanı Sırrı Sakık tutuklu bulunan HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması için çağrı yapan CHP milletvekillerine tepki gösterdi.

CHP'li milletvekilleri Eren Erdem, Sezgin Tanrıkulu ve Barış Yarkadaş tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması için sosyal medyadan ayrı ayrı mesaj yayınlamışlardı.

"DÜRÜST OLUN, DÜRÜST"

HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir şu mesajı paylaştı: “İkinci turda HDP’lilerin oyunu istemeye yüzümüz olsun diye ‘Demirtaş’ı serbest bırakın’ twitleri atan CHP vekillerine: Bugüne kadar neredeydiniz? Dürüst olun, dürüst!”

"BU NE YAMAN ÇELİŞKİ CHP"

Sırrı Sakık'ın paylaştığı mesaj ise şöyle: “Demirtaş’ın cezaevine girmesine birinci sebep sizsiniz. Her yerde devrimcilikten bahsedeceksiniz sonra da gidip hem ülkücülerle ittifak kuracaksınız hem de günah çıkarma seanslarıyla Kürtlerin ağzına bir parmak bal çalıp Demirtaş’a özgürlük isteyeceksiniz. Bu ne yaman çelişki CHP.”

Kaynak: Diyarbakır Söz