Çat kapı iftar

Bismil Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç, "Çat kapı iftar" programı kapsamında şehit ailesine konuk oldu. İftarda vatandaşın sofrasında bulunarak birlik ve beraberliği güçlendirdiklerini dile getiren Gülenç, program kapsamında şehit ailelerinin yanı sıra yaşlı, hasta ve mağdurlarla da bir araya geleceklerini söyledi.

Çat kapı iftar

Bismil Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç, "Çat kapı iftar" programı kapsamında şehit ailesine konuk oldu.

Başkan Vekili Gülenç, ramazan ayı dolayısıyla uygulamaya geçirdikleri "Çat kapı iftar" programı kapsamında Altıok Mahallesi'nde Bozan ailesini ziyaret edip, onlarla iftar açtı.

İftarda vatandaşın sofrasında bulunarak birlik ve beraberliği güçlendirdiklerini dile getiren Gülenç, program kapsamında şehit ailelerinin yanı sıra yaşlı, hasta ve mağdurlarla da bir araya geleceklerini söyledi.

ÇAT KAPI İFTAR

İftarda şehidin aile bireyleriyle sohbet etme imkanı bulduklarını dile getiren Gülenç, "Sürpriz yapalım ve gittiğimiz yerlerde birlikte sofrayı paylaşalım istiyoruz. Dertleşelim, sohbet edelim ve kardeşliğimizi güçlendirelim diye aileye ziyarete geldik." ifadelerini kullandı.

Şefik Bozan (80) ise Gülenç'in iftar saatine yakın habersiz şekilde evine gelmesi nedeniyle büyük şaşkınlık yaşadığını belirterek, "Çok şaşırdım ama mutluyum. Soframıza misafir olduğu için başkanımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz