Görüş Bildir

CHP HDP dayanışması iddiasına Hackerlerden red, hacklendi

CHP Resmi internet sitesi hacklendi. HDP'ye destek bildirisi iddiaları sonrasında hacklenen sitede mevzu derin paylaşımı yapıldı

CHP HDP dayanışması iddiasına Hackerlerden red, hacklendi

HDP’ye destek bildirisi yayımlayacakları iddiasıyla CHP’nin resmi internet sitesine siber saldırıda bulunan ünlü hacker grubu Aslan Neferler Tim, “CHP'nin darbeden önce Almanya ile yaptığı görüşmeleri elimizde. Aynı mantıkla devam ettikleri müddetçe tüm bilgilerini yayınlayacağız' açıklamasını yaptı.

Daha önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran’ın sosyal medya hesabını hackleyen, adını Avusturya Merkez Bankası, Bild Gazetesi, Ermenistan Silahlı Kuvvetleri ve HDP belediyelerinin internet sitelerine yaptıkları siber saldırılarla duyuran “Aslan Neferler Tim”, bu sefer CHP’nin resmi internet sitesine saldırdı. Saldırının ardından, kullanıcılar CHP’nin internet sitesine girmekte zorluk yaşadı. Siteyi istedikleri kadar kapalı tutabileceklerini belirten hacker grubu temsilcileri, sosyal medya hesaplarından şu paylaşımda bulundu:

“CHP’NİN TÜM BİLGİLERİNİ YAYINLAYACAĞIZ”

“Aslan Neferler Tim olarak PKK'nın don lastiği olan CHP'nin resmi web adresi, HDP'ye destek bildirisi yayınlayacaklarını duyurmaları üzerine tarafımızca çökertilmiştir. Daha önce Türkiye’yi İsrail’e ve askerlerimizi de İsrail askerlerine benzeten CHP Başkan Vekili Yasemin Cankurtaran’a haddini bildirdiğimiz gibi CHP’ye de haddini bildirmek bizim boynumuzun borcudur. Aynı mantıkla devam ettikleri müddetçe CHP’nin tüm bilgilerini yayınlayacağız. Özellikle darbeden önce Almanya ile yaptığı görüşmeleri elimizde. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir