Görüş Bildir

CHP’li Milletvekili Adayları İlçe Ziyaretlerini Tamamladı

Ramazan ayı olmasına rağmen seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi’nin 27. dönem Diyarbakır milletvekili adayları, Diyarbakır’a bağlı tüm ilçeleri ziyaret ederek ilçe ziyaretlerini tamamladı.

CHP’li Milletvekili Adayları İlçe Ziyaretlerini Tamamladı

Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi’nin 27. dönem Diyarbakır milletvekili adayları, Ramazan ayı olmasına rağmen dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’ın Bismil, Çermik, Çınar, Çüngüş, Dicle, Eğil, Ergani, Hani, Hazro, Silvan ilçelerini daha önce ziyaret eden milletvekili adaylar Kocaköy, Kulp ve Lice ilçelerini de ziyaret ederek ilçe ziyaretlerini tamamladı.

İLÇE GEZİLERİ

Sabah erken saatlerde oluşturulan konvoyla önce Kocaköy ilçesine giden CHP’nin 27. dönem Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal, 2. sıra milletvekili adayı Turgut Kılıç, 3. sıra milletvekili adayı Mehmet Şerif Doğru ve 4. sıra milletvekili adayı Ahmet Özgüvercin, ilçe girişinde partililer tarafından karşılandı. İlçede atılan şehir turunun ardından seçim çalışmalarının yapıldığı kahvehaneye geçen milletvekili adayları, ilçenin önde gelenleriyle bir araya geldi. 24 Haziran seçiminin öneminin vurgulandığı sohbette Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve CHP’ye destek verilmesi istendi.

ESNAFIN BEKLENTİLERİ

 İlçe esnafını ziyaret eden milletvekili adayları daha sonra Lice ilçesine geçti. Lice’de de esnaf ve vatandaşları ziyaret edip, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince ve CHP için destek isteyen milletvekili adayları, son durakları olan Kulp ilçesine geçti. Kulp’ta da partililer ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan milletvekili adayları, ilçede bulunan esnafın büyük bir bölümünü ziyaret edip 24 Haziran seçimleri için destek istedikten sonra ilçe ziyaretlerini noktaladı. Ramazan bayramına kadar Diyarbakır şehir merkezinde seçim çalışmalarına devam edecek olan milletvekili adayları, bayramdan sonra ilçe ziyaretlerine kaldığı yerden devam edecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi