Görüş Bildir

'Çoban Ahmet' Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan, 'Çoban Ahmet' lakaplı Ahmet Akdeniz, seçim çalışmalarına devam ediyor.

'Çoban Ahmet' Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

 Yerel seçimler için aday adaylığı yarışının devam ettiği Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, çobanlık yaptığı için Çoban Ahmet lakabıyla tanınan Ahmet Akdeniz, Ak Parti'den belediye başkanı olduğu takdirde, hummalı bir çalışma başlatacağını ve Hasankeyf halkı için yapılmayan birçok çalışmayı yapacağının sözünü verdi.

font-family>ÇOBAN AHMET İŞE KOYULDU

font-family>2004'ten bu yana, yeni Hasankeyf'in kurulması ve taşınması için ellerinden geleni yaptığını ifade eden Akdeniz, "Şu anda çok zor şartlar altında yaşıyoruz. Bu kış mevsiminde bile Hasankeyf'te susuzluk çekiyoruz. Bu bizi üzüyor. Belediye başkanı olduğum takdirde su sorununu da halledeceğim. Son olarak yüzyılın projesi olan, yeni Hasankeyf ile ilgili alt ve üst yapısıyla 2004'ten beri verdiğimiz mücadelenin meyvesini almaya başlıyoruz. Düne kadar bu projeyi yerden yere vuranlar bizden önce balıklama atladılar projeye. Demek ki biz doğru olanı yapmışız. Özellikle yeni Hasankeyf'teki istihdama çok önem vereceğiz. Oradaki kültürel faaliyetleri, sanatı, kısacası Hasankeyf'i binlerce yıl öncesi dedelerimiz en üst medeniyet olarak yaşadılarsa, bizler de Hasankeyflilere onu yaşatacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi