Görüş Bildir

Dağ başında zirve yapıldı

İl Valisi Aksoy'un başkanlığındaki İl Güvenlik Koordinasyonu toplantısı ilk kez; "Dağ başındaki" karakolda yapıldı.

Dağ başında zirve yapıldı

İl Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında her hafta bir kurumda yapılan İl Güvenlik Koordinasyon toplantısı, ilk kez kırsal alanda bir dağın başında bulunan Jandarma karakolunda gerçekleştirildi. Güvenlik ile ilgili bütün üst düzey komutanların katıldığı toplantı öncesi, Diyarbakır protokolü, karakolda görev yapan askerleri ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.

KARAKOLDA ZİRVE

Vali Hüseyin Aksoy başkanlığında her haftanın başında Valilik toplantı salonu yerine bir kurumda gerçekleştirilen İl Güvenlik Koordinasyon toplantısı ilk kez kent dışında dağ başında bulunan bir Jandarma karakolunda gerçekleştirildi.

BİNGÖL SINIRINDA

Bingöl sınırında bulunan Lice İlçesi'ne bağlı Üçdamlar Jandarma Karakolu'nda yapılan güvenlik toplantısına, Vali Hüseyin Aksoy, 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Musa Çitil, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, 8'inci Ana Jet Üssü Komutanı Tuğgeneral Kadir Kottaş, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ve Emniyet Müdürü Tacettin Aslan katıldı. Helikopter ile karla kaplı olan karakola inen Diyarbakır protokolü, orada vatani görevlerini yapan askerlerle bir süre sohbet ettikten sonra güvenlik toplantısını gerçekleştirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi