Görüş Bildir

Davutoğlu yine muamma!

Davutoğlu ile birlikte hareket eden isimler, iftar programının farklı yorumlanmaması gerektiğini ifade etmeleri dikkat çekerken, "Davutoğlu'nun parti kuracağı yönündeki" iddialar bir kez daha muamalaştı.

Davutoğlu yine muamma!

Yeni bir parti kurma hazırlığı içinde olduğu konuşulan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun partinin kuruluşunun ilanını Ramazan ayı içinde Diyarbakır'da yapacağı iddiasına, Davutoğlu'nun yakın çevresinden ilginç bir yanıt geldi. Davutoğlu ile birlikte hareket eden isimler, iftar programının farklı yorumlanmaması gerektiğini ifade ettiler.

Son iki gündür sıkça gündemde yer alan ve parti kulislerinde yoğun olarak tartışılan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ramazan ayı içinde Diyarbakır'da büyük bir iftar programına katılacağı ve kuracağı partinin ilk işaretini burada vereceği ifade ediliyordu.

"Bağlamından koparılıyor"

Dün, gazete Duvar'da yer alan habere göre; Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden ancak isimleri açıklanmayan bazı siyasetçiler denilerek, onlar adına belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi. "Sayın Ahmet Davutoğlu her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı münasebetiyle farklı programlara iştirak ediyor. Ramazan ayı içerisinde yapılan davetler sonucu farklı illerde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan iftar programları, bağlamından koparılarak yorumlanmamalı."

"Şu an için bir takvim yok"

Eski Başbakan ve AK Parti'nin eski Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 22 Nisan tarihinde sosyal medya hesabından, 15 sayfalık bir bildiri yayınlayarak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi başta olmak üzere siyasetin bugünkü işleyişine dair eleştirilerde bulunmuştu. Ahmet Davutoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Seçimini iptal kararını da yine sosyal medya hesabı üzerinden eleştirmişti. Davutoğlu'nun bu çıkışları parti kurma çalışmalarının hızlandığı yorumuna neden olsa da Davutoğlu'na yakın isimler, şu an için bir takvimleri olmadığını söyledi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi