Görüş Bildir

DiSKİ'de canlı ihale dönemi!

İl Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, şeffaf yönetim anlayışı doğrultusunda, Belediye ve DİSKİ'ye ait ihaleleri, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak, yayınlama kararı aldı.

DiSKİ'de canlı ihale dönemi!

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na kayyım olarak görevlendirilen İl Valisi Hasan basri Güzeloğlu, şeffaf yönetim anlayışı paralelinde faaliyetlerini yürütürken, Belediye ve DİSKİ tarafından yapılacak olan ihalelerin şeffaf bir şekilde, kamuoyuna an be an, aktarılarak yapılacağı talimatını verdi.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Diyarbakır Valimiz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatları doğrultusunda Şeffaf belediyecilik anlayışıyla kadim şehrimiz Diyarbakır’ımıza yapılacak olan hizmetleri tüm basın yayın organları ve vatandaşlarımızla paylaşarak hizmetlerimizi ve ihalelerimizi şeffaf bir şekilde web sitemiz olan www.diski.gov.tr adresinde ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak izlenebilecektir.

Bölgemizde ilk kez bu uygulamayı hayata geçiren yerel bir yönetim olarak şeffaf belediyecilik anlayışımızın gerekliliklerini örnek uygulamalarla yerine getirmeye aynı kararlılıkta devam edeceğiz.

İlk İhale 24.09.2019 Salı saat 10.00’da

Vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olduğumuz canlı ihalelerin ilki 24.09.2019 Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin adı ‘Diyarbakır ili kent geneli kısmi yağmursuyu şebekesi döşenmesi inşaatı yapım işi’ ile başlanmış olacaktır. İhalelerimiz her ihale öncesi duyuru ve bilgi paylaşımıyla sosyal medya ve web sayfamızdan yayınlanacaktır.

Sosyal medya hesaplarımız

İnstagram : @Diskigenelmudurlugu

Twitter : @diskigm

Youtube : Diskigenelmudurlugu

Facebook : Diski Genel Müdürlüğü

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi