Diyarbakır Söz’e Plaket

Peygamber Sevdaları Platformu tespit komitesi üyesi Orhan Zeren ile Mustafa Şenol ve platform üyeleri Diyarbakır Söz Gazetesi ve Söz Tv Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur’u ziyaret etti.

Diyarbakır Söz’e Plaket

30 Nisan Pazar günü Nevruz alanında yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinliğine Yüz binlerce insanın katılarak peygamber sevgisini ortaya koyduğunu belirten Peygamber Sevdaları Platformu tespit komitesi üyesi Orhan Zeren Diyarbakır Söz Gazetesi ve Söz Tv’nin de yayınlarında bu etkinliğe destek verdiğini kaydetti.

BÜYÜKTİMUR :"SÖZ AİLESİ ADINA ALIYORUM"

Söz ailesinin verdiği desteğin takdire şayan olduğunu belirten Zeren,"Halkımız kutlama programına gösterdiği ilgi ile peygamber efendimiz Hz. Muhammed’e (S.A.V) olan sevgisini ortaya koydu. Yüz binlerce insanın katıldığı etkinlik çok coşkulu geçti. Bu etkinliğe katılan halkımıza ve desteğini esirgemeyen Diyarbakır Söz Gazetesi ve Söz Tv ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

Zeren,  Diyarbakır Söz Gazetesi ve Söz Tv ‘nin Kutlu Doğum Haftası etkinliğine verdiği destekten dolayı Genel Yayın Yönetmenimiz  Ömer Büyüktimur’a plaket verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Üyelerine teşekkür eden Ömer Büyüktimur,"ekstra bir şey yapmadık. Sadece görevimizi yerine getirdik. Bu plaketi de Söz ailesi adına alıyorum" diye görüş belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz