Görüş Bildir

Dürümlü Sandık Başında

Diyarbakır'da Dürümlü mezrasında 12 Mayıs 2016'da PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen katliamda hayatının kaybedenlerin yakınları Tanışık köyünde oylarını kullandı

Dürümlü Sandık Başında

Diyarbakır'ın Dürümlü mezrasında 12 Mayıs 2016'da terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen katliamda hayatının kaybedenlerin yakınları Tanışık köyünde sandık başına gitti.

Dürümlü mezrasında 12 Mayıs 2016'da PKK mensuplarınca yapılan katliamda yaşamlarını yitirenlerin yakınları, Tanışık köyündeki Tanışık Ortaokulu'nda oylarını kullandı.

PKK'lı teröristlerin saldırısında oğlunu, torununu ve yakınlarını kaybeden Tanışık köyü Muhtarı Bayram Yaman,  PKK'nın yaptığı katliamdan sonra ilk kez bir genel seçim olduğunu söyledi.

Yaman, 24 Haziran'da vatandaşlık görevini yerine getirdiklerini belirterek, Türkiye için seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Katliamda yakınlarını kaybeden Mustafa Yaman da vatandaşlık görevini yerine getirdiğini anlatarak, seçim sonuçlarının Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

BİLEREK OYUMUZU KULLANDIK

Seçime giden vatandaşın neyin ne olduğunu bilerek oyunu kullandığının ifade eden Yaman, şöyle konuştu:

"Memleket için İslam yolu bellidir. Peygamberimiz, 'Kim kiminle arkadaşlık yaparsa, onunla haşrolunur' diye buyuruyor. Herkesin gözü var. Kimse kör değil. Yağ ve gaz kuyruklarını gördü bu insanlar. PKK'nın yaptığı saldırıda yakınlarımızı kaybetmenin acısını unutmayacağız. Allah hakkımızı alsın. Bu unutulur mu? Onların, dini imanı, namusu var mı? Kürt meselesi, toprak meselesi değil. Ülkemize, milletimize ve devletimize niye hainlik yapıyorlar?"

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi