#ErenİyikiVarsın tt oldu! Maçka şehidi 15 yaşındaki bir çocuk ve bir asker

PKK'lı teröristlerin kendi yerlerini ihbar eden 15 yaşındaki bir çocuğu öldürdüğü haberi sosyal medyadan başayarak tüm ülkeyi kahretti. Eren Bülbül isimli çocuğun şehit düştüğü hain saldırı akabinde Twitter'da açılan #ErenİyikiVarsın paylaşımı adeta tt oldu.

#ErenİyikiVarsın tt oldu! Maçka şehidi 15 yaşındaki bir çocuk ve bir asker

PKK'lı teröristlerin kendi yerlerini ihbar eden 15 yaşındaki bir çocuğu öldürdüğü haberi sosyal medyadan başayarak tüm ülkeyi kahretti. Trabzon Maçka kırsalında geçtiğimiz gün PKK militanları ve güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışma da biri 15 yaşında çocuk, 1'i polis 1'i asker 2'si güvenlik görevlisi 3 kişi yaralandı. Eren Bülbül isimli çocuğun şehit düştüğü hain saldırı akabinde Twitter'da açılan #ErenİyikiVarsın paylaşımı adeta tt oldu. 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün facebook adresindeki paylaşımı da en çok okunan yorumlardan olmuştu.

Çıkan çatışma sonrasında bölgeye ambulanslar sevk edildi. Yaralılar bölgeye gelen ambulanslarla KTÜ Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan 15 yaşındaki Eren Bülbül, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı polis ile askerin durumlarının ağır olduğu ve kalp masajı ile hayata döndürüldükleri öğrenildi. Çatışmalar devam ederken bir acı haber daha geldi. Yaralı uzman çavuş hastanede yaşamını yitirdi. Teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz