Esrarı tanka zula yapınca

Üniversiteli öğrencilerin kaldığı evde, YPG tankına "esrar" zula edilmek istenilince patlama ve yangın çıktı. Sokak savaş alanına dönerken, polis 4 kilo esrar ele geçirdi. Bir kişi yaralandı.

Esrarı tanka zula yapınca

Merkez Bağlar ilçesinde iddiaya göre içerisine uyuşturucu madde yerleştirilmesi için eve getirilen LPG tankı alev aldı. Olayda 1 kişi yaralandı. Evde yapılan aramada 4 kilo esrar ele geçirildi.

LGP TANKIRA ESRAR ZULA EDERKEN

Olay, saat 15.00 sıralarında merkez Bağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi 1007'nci Sokak'ta meydana geldi. Apartmanın giriş katındaki daireye, iddiaya göre içine uyuşturucu yerleştirmek için getirilen LPG tankı, henüz bilinmeyen nedenle alev aldı. Olay sırasında 1 kişi yaralanırken, alevleri görenlerin ihbarıyla bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

PATLAMA VE YANGIN YAŞANDI

İtfaiye alevleri kısa sürede söndürürken, yaralanan kişi sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Çıkan yangında dairede ve hemen önünde bulunan araçta hasar meydana geldi.

4 KİLO ESRAR MADDESİ BULUNDU

Öte yandan, itifa ekiplerinin yangını söndürerek kontrol altına almasından sonra evde arama yapan polis ekipleri, 4 kilo esrar maddesi ele geçirdi. Esrarın, LGP tankına zula edilmek istenilirken, patlama ve yangının yaşandığı bildirildi.

EVDE KALANLAR ÖĞRENCİYMİŞ?

Olayın meydana geldiği dairenin sahibi Mustafa Kaplan, evinde kalanların öğrenci olduğunu bildiğini ifade ederek, "Benim de dışarıda okuyan çocuğum olduğu için evi öğrencilere kiraya verdim. İçerde ne yaptıklarını bilmiyorum. Deniliyor ki, LPG tankı alev almış, 1 kişi yaralanmış. Polis soruşturuyor." dedi.

Buarada patlama sırasında evde bulunan bazı kişilerin dışarı çıkıp araçla kaçtıkları öne sürüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz