Görüş Bildir

FETÖ/PDY'de gözaltına alınan kadınlar, adliyeye getirildiğinde ağladılar

Karaman'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınan cezaevi ve adliye personeli 4'ü kadın 22 kişi, yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Asliye Ceza Mahkemesi Zabıt Katibi A.B. ile Denetimli Serbestlik bölümünde psikolog S.S., adliyeye getirildiği sırada ağladı.

FETÖ/PDY'de gözaltına alınan kadınlar, adliyeye getirildiğinde ağladılar
Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 5 gün önce Karaman Adliyesi ve M Tipi Cezaevi'nde çalışan personele yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda Cezaevi'nin 2'inci müdürünün de aralarında bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Asliye Ceza Mahkemesi Zabıt Katibi A.B. ile Denetimli Serbestlik bölümünde psikolog S.S., adliyeye getirildiği sırada ağladı. A.B.'nin adımlarını atarken de adliyeye girmemek için direnmesi dikkat çekti. Şüpheliler adliyeye sevk edildiği sırada aileleri de adliye binası önünde bekledi. Sinir krizi geçiren şüphelilerin yakınları, çağrılan ambulansta tedavi edildi.

DHA
 
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi