Görüş Bildir

Forum AVM ev sahibi yaptı! İşte kazanan talihli

Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Form AVM, bir müşterisini çekilişle lüks daire sahibi yaptı.

Forum AVM ev sahibi yaptı! İşte kazanan talihli

Açıldığı günden itibaren Diyarbakır'ın günlük yaşamında farkındalık yaratan, Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM, bir kez daha müşterilerini hediyelere boğdu. "100 liralık alış-verişle lüks daire sahibi ol" kampanyasının dün yapılan çekilişinde, Esin Gülsavaş adlı bayanın 103516 numaralı biletine, "Lüks daire" isabet etti.

FORUM AVM'DE BÜYÜK GÜN

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Diyarbakır Forum AVM, dün renkli günlerinden birini yaşadı. 20 Aralık ila 31 Mart tarihleri arasında, AVM'nin bünyesindeki işletmelerden, 100 liralık alış-verişe karşılık verilen hediye çeki biletleriyle, bir kişiye Diyarbakır'ın en lüks dairesi başta olmak üzere çeşitli hediyelerin verileceğine ilişkin kampanyanın dün çekilişi yapıldı.

Binlerce müşterinin hınca hınç doldurduğu AVM'deki çekiliş, Noter ve Milli Piyango İdaresi yetkililerinin, gözetiminde yapıldı. Çekiliş öncesi, sahne alan ünlü Sanatçı Merve Özbey, sevilen şarkılarıyla dinleyenlerini coştururken, ünlü sunucu Yasemin Şefik ise, esprileriyle, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

BÜYÜK HEDİYE LÜKS DAİRE

Diyarbakır'ın yanı sıra bölge illerindeki müşterilerinin de pür dikkat kesildiği "Lüks Daire" çekilişi, büyük bir coşku atmosferi içerisinde yapıldı. Çekilişte, Diyarbakır'ın en lüks dairesi 103516 numaralı hediye çeki biletine isabet etti.

Noter yetkilileri, 103516 numaralı biletin Esin Gülsavaş adına kayıt yaptırıldığı bildirilince, sunucu Yasemin Şefik ve Sanatçı Özbey, anons yaptı. Gelen davetliler arasında olmadığı anlaşılınca, alış-veriş çekindeki kayıtta yer alan cep telefonu arandı.

Sunucu Şefik, telefona çıkan Esin Gülsavaş'a Diyarbakır Forum AVM’den aradıklarını, çekilişin en büyük hediyesi olan "Lüks Daireyi" kazanan talihlinin kendileri olduğunu bildirdi.

TELEFONDAN ÖĞRENDİ

Gülsavaş telefonda inanmakta zorluk çekince, Forum AVM’ye çağrıldı. Kısa süre sonra Gülsavaş, büyük bir heyecan içerisinde AVM'ye giriş yaparak, çekilişin yapıldığı alana koşa koşa geldi. Sevinç gözyaşları içerisinde, an be an görüntülenin Enis Gülsavaş, sahneye çıkarılarak, burada lüks dairenin sembolü olan anahtarı, Özbey ve Şefik'in elinden aldı.

Büyük sevinç yaşayan Gülsavaş, resmi işlemlerinin ardından Diyarbakır'ın en lüks semtindeki lüks dairesini, Diyarbakır Forum AVM'nin yetkililerinden teslim alacak.

Gülsavaş, "Heyecan içerisindeyim, ne diyeceğimi bilemiyorum. Şuan inanamıyorum. Hayal görüyorum gibi geliyor herşey bana. Diyarbakır Forum AVM'ye teşekkür ediyorum. Hep hayalimdi, bir ev sahibi olmak. Eşimin şuan haberi yok. Duyduğunda inanıyorum ki, benden daha çok sevinecek. Herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi