Forum Diyarbakır daire kazandırdı!

Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır AVM tarafından düzenlenen ve lüks dairenin verildiği kampanyanın çekilişi muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi. Çekilişte lüks daire sahibini bulurken, ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, Diyarbakırlılara konser verdi.

Forum Diyarbakır daire kazandırdı!

Kapılarını 10 Haziran 2015 tarihinde Diyarbakır halkına açan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi’nin son kampanyası dillere destan bir organizasyonla sona erdi. 14 Ocak'ta başlayan lüks daire kampanyaya Diyarbakırlılar yoğun ilgi gösterdi.

KAMPANYAYA DİYARBAKIRLILAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Forum Diyarbakır AVM’de düzenlenen ve milli piyango yetkilileri ile 5. Noterin hazır bulunduğu çekilişte 047166 numaranın sahibi Dılbırın Şimşek isimli tahlili, Altındağ şirketler grubu tarafından yaptırılan Altınpark Sitesindeki lüks dairenin sahibi oldu.

TALİHLİ EVİNİN ANAHTARINI ÜNLÜ ŞARKICININ ELİNDEN ALDI

Çekilişin ardından sahne alan ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, sevenleriyle buluştu. Oğuzhan Koç, sevilen parçalarını seslendirirken, yoğun kalabalık nedeni ile izdiham yaşandı. Çekilişin talihlisi Dılbırın Şimşek, ünlü şarkıcı Koç'un elinden evin anahtarını aldı. Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ayrıca sürpriz evlilik teklifi yapmak isteyen çifti sahneye davet etti. Program sanatçı Koç’un sevilen parçalarını seslendirmesiyle devam etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz