Görüş Bildir

Fuarın son günü İnsan seli oluştu

Kentte TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen "Ev'leniyoruz" fuarı binlerce kişi tarafından ziyaret edildi.

Fuarın son günü İnsan seli oluştu

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Diyarbakır'da organize edilen "Ev'leniyoruz" fuarı yoğun ilgi gördü. Fuarın son gününde, insan seli oluştu.

TÜYAP Diyarbakır Bölge Yöneticisi Mehmet Velat Ektirici, 9 Ekim de açılan fuarın 6 günde binlerce kişi tarafından ziyaret edildiğini söyledi.

Fuarın son günü olduğunu belirten Ektirici, organizasyona 75 firmanın katıldığını ifade ederek, şunları dile getirdi:

"Amacımız yalnız ekonomik yönü ile değil, insanların eğlenmeleri amacıyla bu fuarı düzenledik. Kentte bir ticari hareketlilik oluşması amacıyla fuar düzenledik. Diyarbakır'da son iki yılda oluşan olumsuz imajı değiştirmek istedik."

- "Günlük 20 bin kişi ziyarete geliyor"

Türkiye'nin 21 kentinden fuara katılımın olduğunu aktaran Ektirici, "Fuara günlük 20 bin kişi ziyarete geldi. Bu da Türkiye ortalaması üzerindeki rakamlar. Gelen ziyaretçilerimize anketler yapıyoruz. Fuarda aklınıza gelebilecek evlilik öncesi ve sonrası bütün ihtiyaçlar bulunuyor." ifadelerini kullandı.

Fuarı ziyaret eden Ramazan Küçün, Diyarbakır'da bu tür organizasyonların yapılmasının önemine değindi.

Fuarda evlenmek isteyenlerin tüm ihtiyacının karşılanabileceğini anlatan Küçün, "Diyarbakır'da yapılan etkinlikler insanlar için önemlidir. Bu tür etkinlikler Diyarbakır'ı gerçekten güzelleştiriyor." diye konuştu.

Trabzon'dan iş amacıyla kente gelen ve fuarı ziyaret eden Mehmet Aksoy da Diyarbakır'ın Türkiye'nin en güzel ve en gözde illerinden olduğunu, fuarı çok beğendiğini dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi