Gençlik Hizmetleri meydanları boş bırakmıyor

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, FETÖ'nün darbe girişimini protesto eden vatandaşlara destek verdi.

Gençlik Hizmetleri meydanları boş bırakmıyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi Diyarbakır’da protesto ediliyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşlara, destek artarak devam ediyor.

Diyarbakır Kayapınar İlçesi Dicle Kent Park Ormanda düzenlenen “Demokrasi Nöbetine” Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları tam destek verdi.

“Demokrasi Nöbetine” Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Şube Müdürleri , Gençlik Merkezleri Müdürleri, kurum çalışanları, antrenörler ve sporcular katıldı. Darbe girişimine ilk günden bu yana tepki koyan ve demokrasi nöbetine destek veren Diyarbakır Gençlik Hizmetleri, demokrasi şehitleri için de önemli bir etkinliğe imza attı.

ÖNCE DUALAR OKUNDU SONRA ŞEHİRDE ARAÇLARLA KONVOY YAPILDI

Darbe girişimi sırasında yaşamını yitiren demokrasi şehitleri için idare binasında saygı duruşu bulunan Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, daha sonra dullar okudu. Duaların okunmasının ardından Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, her akşam Türk bayrakları ile şehir turu attı.

GELEN VATANDAŞLARA İKRAMDA BULUNUYORLAR

FETÖ'nün darbe girişimini protesto eden vatandaşlara destek veren Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara su, çay ve yiyecek ikramında bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz