Görüş Bildir

Gösteri alanları yeniden belirlendi

İl Valiliği, 2017 yılı içerisinde, şehir merkezinde yapılacak toplantı, gösteri ve yürüyüşlerin alanları ile güzergâhlarını yeniden belirledi.

Gösteri alanları yeniden belirlendi

Sürekli tartışma konusu olan Diyarbakır şehir merkezinde yapılacak olan toplantı, gösteri ve yürüyüşlerin alanları ile güzergahları yeniden belirlendi. İl Valiliği, 2017 yılında alan ve güzergahları açıkladı.

İstasyon Meydanı, Nevruz Alanı ve TÜYAP Fuar Merkezi  olmak üzere 3 alan hakkında dün yapılan açıklamada şu bilgiler verildi.

İSTASYON MEYDANI

“İstasyon Meydanı  (Merkez / Yenişehir İlçesi), İlk Toplanma Alanı Urfakapı  Kavşağı; Yürüyüş Güzergahı, Urfakapı Kavşağı’ndan İstasyon Caddesi’ni takiben İstasyon Meydanı’na kadar; Toplantı Alanı İstasyon Meydanı; Dağılma Yön ve Yerleri, İstasyon Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Bağlar İstikameti. Afiş ve Pankart Asılacak Yerler ise düzenleme kurulunun talepleri doğrultusunda Büyükşehir Belediyesinin uygun göreceği yerler ile toplantı alanında krokide belirtilen yerler.

NEVROZ ALANI

Nevruz Alanı (Merkez / Bağlar İlçesi) İlk Toplanma Alanı, Zümrütkent Caddesi, Zümrüt evleri geçtikten sonraki kavşak; Yürüyüş Güzergahı, Zümrüt evleri geçtikten sonraki kavşaktan Zümrütkent Caddesini takiben Nevruz Alanı; Toplantı Alanı, Nevruz Alanı (Bağlar Belediyesi Bağcılar Bölgesindeki M 44a - 09 paftasındaki boş alan); Dağılma Yön ve Yerleri, Zümrütkent Caddesi İstikameti, Yeni Hal 1. ve 2. cadde İstikameti, Urfa Yolu İstikameti ve  Hamravat Evleri istikameti; Afiş ve Pankart  Asılacak Yerler ise düzenleme kurulunun talepleri doğrultusunda Büyükşehir Belediyesinin uygun göreceği yerler ile toplantı alanında krokide belirtilen yerler.” denildi.

FUAR MERKEZİ

TÜYAP Fuar Merkezi (Merkez / Yenişehir İlçesi) İlk Toplanma Alanı, Elazığ Caddesi Unatlar Oto Ford Servisi Karşısında bulunan boş alan; Yürüyüş Güzergahı, Elazığ Caddesi; Toplantı Alanı, TÜYAP Fuar Merkezi; Dağılma Yön ve Yerleri, Elazığ Caddesi şehir merkezi istikameti, Üçkuyular Toki istikameti, Arıtma Tesisleri istikameti, Elazığ Caddesi Ergani  istikameti; Afiş ve Pankart  Asılacak Yerler, Düzenleme kurulunun talepleri doğrultusunda Büyükşehir Belediyesinin uygun göreceği yerler ile toplantı alanında krokide belirtilen yerler.”  Valilik,

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi