Grup Merkez Hasar Mardin’de hizmette

Türkiye çapındaki yaygın acente ağıyla, kazalar neticesi zarara uğrayanların başvurduğu ilk adres olan Grup Merkez Hasar Mardin Acente Müdürlüğü törenle hizmete açıldı.

Grup Merkez Hasar Mardin’de hizmette

Grup Merkez Hasar Mardin Acente Müdürlüğünün Artuklu ilçesindeki ofisinin açılışı nedeniyle düzenlenen törene Grup Merkez Hasar Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey, şirketin üst düzey yetkilileri, çevre illerden gelen acente yetkilileri ile çok sayıda davetli katıldı.

GRUP MERKEZ HASAR

Kalabalık bir davetli kitlesinin iştirak ettiği açılış töreninde Kur’an-ı Kerim’den aşrı şerif okundu. Daha yapılan duaların ardından Grup Merkez Hasar Mardin Acente Müdürlüğünün açılış kurdelesini Grup Merkez Hasar Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey ve diğer davetliler hep beraber kesti.

Açılışın ardından açıklama yapan Grup Merkez Hasar Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey, 2006 yılında kurulan Grup Merkez Hasar’ın Türkiye’nin neredeyse tamamına yakın noktasında buluna şubeleri aracılığıyla, 20 binin üzerinde hasar dosyasında vekaletli olarak tazminat tazmin ettiklerini söyledi.

Kocabey, Grup Merkez Hasar’ın çalışmalarının diğer kişi gruplarca yapılan işlerle karıştırılmaması gerektiğine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

HASAR DOSYALARININ TESPİTİ

“Bildiğiniz gibi sigorta bir riskin alınıp satılma işlemidir. Hayatın neredeyse her alanında riskler mevcuttur. Bu riskler deprem, yangın, araç hasarları diye tarif edebileceğimiz riskleri kapsamaktadır. Bu riskler kapsamında bir zarar söz konusu olduğunda vatandaşlarımız, bir acente vasıtasıyla veya temsilciliklerimiz aracılığıyla bizlere ulaşırlar. İlgili arkadaşlarımızın yapacağı değerlendirme sonucunda bir tazminat söz konusu veya bir zararın karşılanması söz konusu ise alınacak bir vekaletle işlemler başlatılır. Genel merkeze intikal eden hasar dosyaları profesyonel ekiplerimizce değerlendirilip, zarar verenden talepte bulunmak üzere ilgili yerlere müracaat etmek suretiyle aktarılır. Bugün itibariyle bu alanda ülkemizde fazlaca kişi yada grupların bu faaliyet içinde olduklarını biliyoruz. Bu kişi yada grupların uygulamalarını Grup Merkez Hasar’ın çalışmalarıyla özellikle karıştırılmaması gerektiği hususu üzerinde durmak istiyorum. Bizler temel değerlerimiz olan dürüstlük, güven ve her koşulda mağdur odaklı çalışma yöntemini muhafaza ederek, faaliyetlerimizi dizayn etmekteyiz. Bunu yaparken de bir hak kaybına sebep olunmaması, vatandaşımızın hak ettiği değerin mutlaka yerine konulması maksadıyla, ilgili mevzuat hükümlerine göre hareket etmek koşuluyla, onların kayıp ve zararlarının telafisi noktasında oldukça titiz ve hassas bir çalışmanın içerisindeyiz.”

MARDİN'DE BAYRAK YARIŞI

Mardin acente müdürlüğünde bayrak yarışı yaşandığını ifade eden Kocabey, “2006 yılından itibaren neredeyse ülkemizin tamamında faaliyetlerini her geçen gün yaygınlaştıran Grup Merkez Hasar, 2008 yılında da Mardin’de de bu faaliyetlerini sürdürmekteydi. Geçmiş dönemdeki arkadaşlarımızın durumlarında meydana gelen değişiklik sebebiyle bu görevi bugünden itibaren buradaki çok değerli arkadaşlarımız devir almışlardır. Adeta bir bayrak yarışına dönen bu faaliyeti Mardin’de tüm hemşerilerimizin istifadesine sunmak üzere çalışmalarına başlamışlardır. Vatandaşlarımız, bir zarara uğramaları halinde adresin Grup Merkez Hasar olduğunu ve buradaki arkadaşlarımızdan danışmanlık hizmeti almalarını kendileri için doğru bir yol olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz