Güneşin Kızları'nın hemşiresi Gülay Bursalı, sevgilisi ile kaldığı otel odasından emlakçı tecavüzünden kaçarken 10. kattan aşağı düşerek öldü

Dizi oyuncusu üniversiteli Gülay B, erkek arkadaşıyla gittiği günlük kiralanan apartman dairesinde 'emlakçı'nın cinsel saldırısıyla karşı karşıya kalınca 10'ncu kattan atlayarak yaşamına son verdi

Güneşin Kızları'nın hemşiresi Gülay Bursalı, sevgilisi ile kaldığı otel odasından emlakçı tecavüzünden kaçarken 10. kattan aşağı düşerek öldü

İstanbul Başakşehir, dün korkunç bir cinsel saldırı girişimi ve ardından gelen intihara sahne oldu.

Günlük kiralanan bir dairede dün sabaha karşı 04.00 sıralarında yaşanan olay şöyle gelişti:

GÜLAY BURSALI'NIN İNTİHARI

Aydın Üniversitesi öğrencisi dizi oyuncusu Gülay Bursalı (20), pazar gecesi erkek arkadaşı E.Ö. ile birlikte Avcılar’daki bir mekânda eğlendi.

İddiaya göre ilerleyen saatlerde E.Ö., emlakçı arkadaşı C.İ.’yi arayarak günlük ev kiralamak istediğini söyledi.

C.İ. de Başakşehir’deki daireyi kiraladı. Ardından beraberinde bir arkadaşıyla birlikte sevgililerini alıp kiralanan eve götürdü.

Çırılçıplak intihar eden dizi oyuncusu bu pozları vermiş

ERKEK ARKADIŞINI DÖVÜP TELEFONUNU ALDILAR

Ancak kısa süre sonra C.İ. de bir arkadaşıyla “Eşyalarımı alacağım” diyerek 10’uncu kattaki daireye gitti. İkili, Gülay’ın erkek arkadaşını dövüp cep telefonunu aldı. Ardından ilk olarak C.İ., genç kadını zorla bir odaya soktu. Daha sonra kimliği belirsiz arkadaşı da odaya girdi.

Bir süre sonra çıplak halde pencereye çıkan genç kadın, “Yaklaşmayın atlarım” diye bağırdı. Saldırganlar durmadı, kendini pencereden boşluğa bırakan Gülay olay yerinde hayatını kaybetti.

POLİS ‘EMLAKÇI’YI ARIYOR

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası tarafından başlatılan soruşturmada polis, dövüldükten sonra cep telefonu alınan erkek arkadaş E.Ö.’yü gözaltına aldı.

Dizi oyuncusu üniversiteli Gülay Bursalı, erkek arkadaşıyla gittiği günlük kiralanan apartman dairesinde ‘emlakçı’nın cinsel saldırısıyla karşı karşıya kalınca 10’ncu kattan atlayarak yaşamına son verdi.

İstanbul Başakşehir, dün korkunç bir cinsel saldırı girişimi ve ardından gelen intihara sahne oldu. Günlük kiralanan bir dairede dün sabaha karşı 04.00 sıralarında yaşanan olay şöyle gelişti: Aydın Üniversitesi öğrencisi dizi oyuncusu Gülay Bursalı (20), pazar gecesi erkek arkadaşı E.Ö. ile birlikte Avcılar’daki bir mekânda eğlendi. İddiaya göre ilerleyen saatlerde E.Ö., emlakçı arkadaşı C.İ.’yi arayarak günlük ev kiralamak istediğini söyledi. C.İ. de Başakşehir’deki daireyi kiraladı. Ardından beraberinde bir arkadaşıyla birlikte sevgililerini alıp kiralanan eve götürdü.

DÖVÜP TELEFONUNU ALDILAR

Ancak kısa süre sonra C.İ. de bir arkadaşıyla “Eşyalarımı alacağım” diyerek 10’uncu kattaki daireye gitti. İkili, Gülay’ın erkek arkadaşını dövüp cep telefonunu aldı. Ardından ilk olarak C.İ., genç kadını zorla bir odaya soktu. Daha sonra kimliği belirsiz arkadaşı da odaya girdi. Bir süre sonra çıplak halde pencereye çıkan genç kadın, “Yaklaşmayın atlarım” diye bağırdı. Saldırganlar durmadı, kendini pencereden boşluğa bırakan Gülay olay yerinde hayatını kaybetti.

POLİS ‘EMLAKÇI’YI ARIYOR

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası tarafından başlatılan soruşturmada polis, dövüldükten sonra cep telefonu alınan erkek arkadaş E.Ö.’yü gözaltına aldı. Olayın ardındaki cinsel saldırıyı E.Ö.’nün ifadesi ortaya çıkardı. Polis emlakçı , C.İ. ile beraberindeki kimliği belirsiz arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı. Cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Gülay Bursalı’nın tecavüze uğrayıp uğramadığı ise otopsi raporuyla kesinlik kazanacak.

Gülay Bursalı Kimdir?, Gülay Bursalı'nın biyografisi, Gülay Bursalı'nın yaşamı, Gülay Bursalı'nın hayatı, Gülay Bursalı'nın oynadığı diziler, Gülay Bursalı'nın yaşı, Gülay Bursalı'nın memleketi, Gülay Bursalı nereli, Gülay Bursalı nasıl öldü, Gülay Bursalı'nın mezun olduğu okul, Gülay Bursalı'nın sevgilisi, Gülay Bursalı'nın oynadığı tiyatro oyunları, Gülay Bursalı, taciz, intihar

Olayın ardındaki cinsel saldırıyı E.Ö.’nün ifadesi ortaya çıkardı.

Polis emlakçı , C.İ. ile beraberindeki kimliği belirsiz arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı.

Cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Gülay Bursalı’nın tecavüze uğrayıp uğramadığı ise otopsi raporuyla kesinlik kazanacak.

Gülay Bursalı Kimdir?

Günal Bursalı hangi okulda okuyor: Aydın Üniversitesi

Gülay Bursalı'nın mesleği: öğrenci, dizi oyuncusu

Gülay Bursalı kaç yaşında: 20

 Gülay Bursalı hangi dizilerde oynadı: Güneşin Kızları (hemşire rolünde)

Gülay Bursalı nereli, memleketi: Hatay

Güneşin Kızları, 18 Haziran 2015 tarihinden beri Kanal D'de yayınlanan, dram ve gençlik dizisidir. Dizi 29 Kasım 2015 tarihinde,Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Dizi ödülünü kazanmıştır. 19 Mart 2016 tarihinde dizi final yapacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz