Görüş Bildir

Halk oylamasına doğru

AK Parti Kulp İlçe Başkanı Amil Yatçı başkanlığında oluşturulan heyet, referandum çalışmalarına başladı.

Halk oylamasına doğru

Yatçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 16 Nisan'da  gerçekleşecek olan referandum için tüm Türkiye de olduğu gibi Kulp ilçesinde de teşkilatlarıyla birlikte çalışma planı yaptıklarını söyledi.

Gitmeyecekleri mahalle, selam vermeyecekleri ev kalamayacağını belirten Yatçı, şunları söyledi:

"İstekle gideceğiz, samimiyetle kucaklaşacağız. Hiç bir baskı altında kalmadan, özgür iradeyle, Aygün köyünden Yayık köyüne, İslam köyünden Demirli köyüne kadar kişisel tercihin sandığa yansıması için çalışacağız. Seçimin huzur getirmesi, birlik beraberlik getirmesi için çalışacağız. Kutuplaşmaya, kin ve nefretin yeşermesine asla fırsat vermeyeceğiz. Kırmadan, kırılmadan mesafe almaya çalışacağız. Tercihe saygı göstereceğiz ama baskılara kesinlikle izin vermeyeceğiz ve sonuca razı olacağız."

Türkiye'nin her yerinde güçlü bir "evet" çıkacağını tahmin ettiğini kaydeden Yatçı, "Ama Kulp ilçesinde teşekkürlü ve vefa dolu bir 'evet'in çıkmasını arzu ediyorum. Çünkü Kulp halkı kendisine yapılan yollar, su depoları, okullar, hastane, hastaneye ücretsiz ulaşım, belediye hizmet binası, sağlık hizmetleri, yaşlı, dul ve engelli kardeşlerimize uzanan şefkatli eller için 'evet' diyecektir." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi