"Hayır" dersek pişman oluruz

Osmanlı Ocakları Derneği Genel Başkanı Canpolat "16 Nisan'da 'hayır' dersek bin yıl pişman olacağız. Bin yıl vicdanen rahatsız olacağız."

DİYARBAKIR  Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, 16 Nisan'daki halk oylamasına ilişkin, "16 Nisan'da 'hayır' dersek bin yıl pişman olacağız. Bin yıl vicdanen rahatsız olacağız." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Canpolat, 16 Nisan'da vatandaşların ayrışmaya "hayır", birleşmeye "evet" diyeceğini belirtti.

BİN PİŞMAN OLURUZ

"Hayır" kampanyasının sesini Amerika'dan, Avrupa devletlerinden ve özellikle Türkiye düşmanlığı yapan bazı devletlerden duyduklarını söyleyen Canpolat, dünyanın her yerinden güçlü bir "evet" diyeceklerini ifade etti.

Canpolat, Çanakkale ruhunun ölmediğini dile getirerek şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanı tüm Müslümanların lideridir. Onu ne Avrupa'ya ne de burada yalan siyaset yapan siyasetçilere yediririz. 16 Nisan'da 'hayır' dersek bin yıl pişman olacağız. Bin yıl vicdanen rahatsız olacağız. 'Evet' dersek bağımsızlığımızı ele alır dış devletlerin ülkemizdeki mihenk taşlarını sınır dışı edeceğiz."

Etkinlikte, sinevizyon gösterisi sunuldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz