Görüş Bildir

Huzur gelince

Kentte sağlanan huzur ortamında hafta sonunu fırsat olarak değerlendiren vatandaşlar, piknik alanlarına akın etti.

Huzur gelince

Diyarbakır'da huzur ortamında hafta sonunu fırsat olarak değerlendiren vatandaşlar, piknik alanlarını doldurdu.

KENTTE HUZUR GELİNCE

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sayesinde huzur ve güven ortamında yaşamını sürdüren Diyarbakırlılar, hafta sonunu fırsat bilerek piknik alanlarına adeta akın etti. Dün sıcaklığın 20 dereceye ulaştığı şehirde merkez Bağlar ilçesine bağlı Nevruz Parkı'na gelen aileler, alanı doldurdu.

SOSYAL YAŞAM ALANI

Aileler mangal telaşıyla uğraşırken top oynayan çocuklar gönüllerince eğlendi. Vatandaşlardan Muharrem İğdeli, güzel havanın tadını çıkarmak için ailesiyle piknik yapmaya geldiklerini belirterek, "Bu ortamı huzurun simgesi olarak görüyorum. Aileler çocuklarıyla çıkıp rahatça dolaşabiliyor. Ne mutlu bize bu anı yaşatanlara." ifadelerini kullandı.

HEPİMİZİ MUTLU OLDU

Yazcan Ulgay ise huzur ortamının önemine değinerek, Diyarbakır'da sağlanan güven ortamında sosyal aktivitelerin rahat şekilde yapıldığını kaydetti.  Şebnem Beysun da kentte sağlanan güven ortamından çok memnun olduklarını kaydederek, "Havanın güzel olmasından yararlanarak buraya geldik. Huzur ortamı hepimizi mutlu ediyor. Diyarbakır'da Nevruz Parkı'ndayız mutluyuz, huzurluyuz, her şey yolunda." dedi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi