İnce: Kılıçdaroğlu'nun son açıklamalarını beğenmedim

Yeniden cumhurbaşkanı adayı olacağını söyleyen İnce, Kılıçdaroğlu için 'Kurultay istemeyeceğim ama ben ayrılacağım derse hazırım' dedi.

İnce: Kılıçdaroğlu'nun son açıklamalarını beğenmedim

Muharrem İnce seçim gecesi sessiz kalmasına dönük eleştirilerden, 'kaçırıldı, tehdit edildi’ iddialarına; CHP genel başkanlığı için adaylık tartışmasından, yeni parti iddialarına, seçim kampanyası sırasında ve o gece yapılan hatalara kadar pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Bunu burada bırakacak halim yok, iddiamın arkasındayım. Sağlığımda bir sıkıntı olmazsa, yeniden cumhurbaşkanı adayıyım" dedi. Seçim gecesi eleştiri konusu olan sessizliğine ilişkin de konuşan İnce, "YSK, toplumu rahatsız edecek bir karar aldı mı? Almadı. Ortada kazanılmış bir seçim var. İnsanları neden sokaklara davet edeyim. Anormal olan, müdahale gereken bir durum yoktu" dedi. İnce, İsmail Küçükkaya'ya yolladığı mesaja ilişkin ise "Gazeteci gazeteci olsun bir itirazım yok ama insanlığımız da bir kenarda dursun" ifadesini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz