Katliam gibi kaza!

Kocaköy ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Korkunç kazada katliam yaşandı. Biri bebak 5 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Katliam gibi kaza!

Diyarbakır öğlen saatlerinde Diyarbakır-Bingöl karayolu üzerindeki Kocaköy ilçesi çıkışında yaşanan korkunç trafik kazasıyla sarsıldı. İki otomobil kaç gibi kafa kafaya çarpıştı. Katliam gibi kazada 5 kişi yaşamını yitirirken, dört kişi de yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Kaza, öğle saatlerinde Diyarbakır- Bingöl karayolunun 65'inci kilometresinde meydana geldi. Lice ilçesi yönünden gelen Ramazan Özdağ yönetimindeki 33 RA 274 plakalı otomobil, karşı yönden gelen sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 33 SP 982 plakalı otomobil ile Kocaköy ilçesinin Gökçen Mahallesi yakınlarında çarpıştı.

KATLİAM GİBİ KAZA YAŞANDI

Çarpışmayla şarampole yuvarlanan 33 RA 274 plakalı otomobil, demir yığınına döndü. Kazada hurdaya dönen otomobildeki Şeref Özdağ ve Yusuf Mirza Özek isimli bebek ile Şeref Özdağ ve Nafiye Cingöz olay yerinde yaşamını yitirdi, sürücü Ramazan Özdağ ile otomobillerde bulunan Rojhat Cingöz, Hasar Özek, Rahime Özek, Selahattin Özek, Ayşehir Ösem ise yaralandı.

KARAYOLU CAN PAZARINA DÖNDÜ

İhbarla kaza yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Acil servislerde müdahale edilen yaralılardan bir kişi kurtarılamadı. 5 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı kaza yerinde güvenlik önlemi alınırken, yol tek taraflı ulaşıma kapandı. Kazada ölenlerin cesetleri ise otopsi için morga konuldu.

Kazayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatılırken, olayı haber alan ölen ve yaralıların yakınları, hastanelerin önünde sinir krizleri geçirerek, ağıt yaktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz