Görüş Bildir

Kaymakamlara veda yemeği

Diyarbakı Valisi Mustafa Toprak, kaymakamlarla iftar yemeğinde buluşarak İçişleri Bakanlığı’nın son genelgesi ile görev yerleri değişen merkez ve ilçe kaymakamlarına veda etti.

Kaymakamlara veda yemeği

Diyarbakı Valisi  Mustafa Toprak, kaymakamlarla iftar yemeğinde buluşarak İçişleri Bakanlığı’nın son genelgesi ile görev yerleri değişen merkez ve ilçe kaymakamlarına veda etti.

KİMLER NEREYE ATANDI- KİMLER GELDİ

7 Ağustos 2012 tarihinde İçişleri Bakanlığı’nın son genelgesi atama kararnamesine göre Sur Kaymakamı Mustafa Kılıç, Bursa – Nilüfer Kaymakamlığına; Bismil Kaymakamı Harun Başıbüyük,  Aksaray – Ortaköy Kaymakamlığına; Çermik Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Malatya – Yeşilyurt Kaymakamlığına; Eğil Kaymakamı Murat Büyükköse, Van – Başkale Kaymakamlığına; Kulp Kaymakamı Numan Tahir Şimşek, Bingöl Vali Yardımcılığına; Hazro Kaymakamı Deniz Zeyrek, Şırnak Vali Yardımcılığına ve Çüngüş Kaymakamı Cengiz Erdem, Hakkari – Şemdinli Kaymakamlığına atandı. Ayrıca Sur Kaymakamlığına Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Bismil Kaymakamlığına Savur Kaymakamı Vehbi Bakır, Çermik Kaymakamlığına Pervari Kaymakamı Mimar Sinan Batmaz, Eğil Kaymakamlığına Taşkent Kaymakamı Taner Bircan, Kulp Kaymakamlığına Arguvan Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Hazro Kaymakamlığına Eflani Kaymakamı Ahmet Özay ve Çüngüş Kaymakamlığına Korgan Kaymakamı Mehmet Fatih Çelikel atandı.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

 Duygulu anların yaşandığı yemekte, kaymakamlara hitaben bir konuşma yapan Vali Mustafa Toprak, görev yerleri değişen kaymakamlara yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Hepiniz hoş geldiniz. Yine bir hüzün yine bir ayrılık çöktü içimize. Sizin bu durumunuz gündeme gelince biz de hisleniyoruz. Hissiyatımız yoğunlaşıyor. Sanki biz gidiyormuşuz gibi oluyor. Biz gitmesek bile içimizden bir parça ayrılıyor ve gidiyor. O kadar güzel ve içtenlikle birlikte çalışmışız ki emin olunuz şuanda sizlerden fazla duygulandım” dedi.

Daha sonra Vali Toprak görev yerleri değişen Kaymakamlara yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek Diyarbakır’ın ilçelerinde görev yapmanın güzel yanları olduğu kadar zor yanlarının da olduğunu ve yapmış oldukları başarılı çalışmalardan ötürü kaymakamlarımıza teşekkür etti.

Son olarak günün anısına Vali Toprak Kaymakamlarla birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi ve iftar yemeği sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi