Görüş Bildir

Komşularının kızını "Annen hastalandı" deyip tecavüz etmişler!

Geçtiğimiz Mayıs ayında “Annen hastalandı” diyerek kandırılarak ormanlık alana götürülüp tecavüz edilen 25 yaşındaki genç kız G.Ş. başından geçenleri anlattı. Dehşet dolu anları anlatırken duygulu olduğu gözlenen G.Ş. “Saldırganlar ‘Seni paramparça ederiz’ deyince Özgecan Aslan aklıma geldi” diye konuştu.

Komşularının kızını

Geçen Mayıs ayında meydana gelen olayın ardından, Antalya 'da oturan halasının kızının yanına gelen Açık Öğretim Lisesi öğrencisi G.Ş., ailesiyle birlikte oturduğu Kırıkkale'de gittiği alışveriş merkezinde bulunduğu sırada, yanına aynı mahallede oturan 20 yaşındaki E.B. ile 40 yaşındaki M.Y.'nin gelip 'Annen hastalandı, seni götüreceğiz' dediklerini söyledi. Annesi ve kardeşini telefonla arayan G.Ş. ulaşamayınca, E.B. ve M.Y.'nin otomobiline bindi. G.Ş., yaşadığı dehşeti şöyle anlattı:

GÜZERGAH DEĞİŞTİRİLMİŞ       

"Yolda giderken güzergahı değiştirdiler. Nedenini sorduğumda, karışmamam gerektiğini ifade ederek, ağza alınmayacak küfürler ettiler, tokatladılar. Ardından bir şey koklattılar. Kendimden geçmişim. Ayıldığımda ormanlık alandaydım. Bana zorla içki ve uyuşturucu madde içirdiler. İçmek istemedim, ancak yüzümü kesmek, her türlü işkenceyi yaparak öldürmekle tehdit ettiler. Hatta istediklerini yapmazsam annem ve kardeşimi de öldüreceklerini söylediler. Başım çok döndü, ayakta duramayacak hale geldim. Ardından beni aracın içine koydular ve konuşmaya başladılar. Benimle birlikte olmak istediklerini söyleyince, karşı çıktım. Onları itmeye başladım. Bu kez beni ellerindeki bıçakla paramparça edeceklerini söylediler. Aklıma bir anda Özgecan Aslan geldi. Çok korktum.Önce E.B., ardından M. Y. sırayla tecavüz etti. Ne kadar bağırdıysam sesimi kimseye duyuramadım. 3 saat süreyle tecavüz ettiler."

TEHDİT ETMİŞLER

Saldırganların olanları kimseye atlatmaması için kendisini tehdit ettiklerini anlatan G.Ş., "Aksi halde beni ve ailemi öldüreceklerini, ayrıca benimle birlikte olurken cep telefonu ile çektikleri fotoğrafları internete vermekle, beni herkese rezil etmekle tehdit ettiler. Dönüş yolunda beni Kırıkkale'ye 44 kilometre uzaklıktaki Karacaali Köyü mevkiine götürdüklerini anladım. Şehir merkezine geldiklerinde beni iterek arabadan attılar" dedi.

POLİSE GİTMİŞ

G.Ş., bir alışveriş merkezine sığındığını, orada kendilerine su verildiğini ve kendisine geldikten sonra polise gittiğini anlattı. Olay yerinin jandarma bölgesi olduğu için kendisini jandarmaya götürdüklerini kaydeden G.Ş., olayı öğrenip gelen ailesinin kendisine kızdığını anlattı. G.Ş. sözlerini şöyle sürdürdü:

ADALET İSTİYORUM

"Ailemin bana destek olmalarını beklerken, aksine tepki gösterdiler. Savcılığa şikayette bulundum. Adli Tıp'tan tecavüze uğradığıma ilişkin rapor verildi. Bana tecavüz eden E.B. ve M.Y. savcılığa getirildi ifade verdiler. Savcılık jandarma eşliğinde bana keşif yaptırdı. Olay yerinde alkol şişeleri bulundu, ancak yırtılan iç çamaşırımı bulamadılar. Bu kişiler savcılık tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı. Halen soruşturma sürüyor. Ben sadece adalet istiyorum. Bu kişilerin yaptıkları yanlarına kalmasın. Böyle yapanlar ortalıkta gezmesin. Psikolojim bozuldu. Ailem beni istemiyor. Sokağa attılar. Ben de Antalya'daki hala kızımın evine sığındım."

Kırıkkale Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan G.Ş.'ye tecavüzle ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi