Görüş Bildir

KOMUTANLAR DİYARBAKIRDA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Güler ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Küçükakyüz ile Diyarbakır'daki birliklerde denetleme ve incelemelerde bulunuyor.

KOMUTANLAR DİYARBAKIRDA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Diyarbakır'daki birliklerde denetleme ve incelemelerde bulundu.

KOMUTANLAR DİYARBAKIR'DA

Edinilen bilgiye göre, Orgeneral Akar, kuvvet komutanlarıyla Diyarbakır'a geldi. Kentteki birliklerde denetleme ve incelemelerde bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu da ziyaret etti.

VALİ GÜZELOĞLU KARŞILADI

Orgeneral Akar ve kuvvet komutanlarını, Vali Güzeloğlu, vali yardımcıları ve kaymakamlar karşıladı. Şeref defterinin imzalanmasının ardından valilik makamına geçen Orgeneral Akar ve kuvvet komutanları, burada Vali Güzeloğlu ile bir süre sohbet etti. Ziyaretin sonunda Vali Güzeloğlu ve Orgeneral Akar birbirlerine plaket takdim etti.

Orgeneral Akar'a, denetleme ve incelemelerinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Güler ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Küçükakyüz de eşlik etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi